Scoor Jeugdhulp

Scoor Jeugdhulp is als gecertificeerde jeugdhulporganisatie gespecialiseerd in het bieden van individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en pleegzorg aan jeugdigen en hun gezin. Daarnaast bieden wij groepsbegeleiding en logeerweekenden aan jeugdigen.

Wij richten ons onder andere op jeugdigen en gezinnen waarbij sprake is van opgroei- en opvoedproblematiek, psychiatrische problematiek en leer – en ontwikkelstoornissen.

Nieuw organogram

2019 is nu al een bijzonder jaar voor Scoor. Zo werd onze organisatie 10 jaar geleden opgericht door Roger Huijnen. In 2012 werd de organisatie als gevolg van de toetreding van Martijn Kerkhoff een VOF. Sinds 1 januari van dit jaar is Scoor officieel overgegaan naar de Stichtingsvorm. Dit betekent dat Roger en Martijn afscheid hebben genomen van hun directeursfunctie en de nieuwe rol van bestuurders zullen innemen.

Een Stichting betekent echter ook een nieuwe Algemeen Directeur, die wij met veel plezier introduceren: Raymond Gorissen. We wensen Raymond veel succes in zijn nieuwe functie.

Onderstaand presenteren wij het nieuwe organogram van Scoor zoals dit per 2019 is vormgegeven.