Bij Scoor begrijpen we dat het leven met autisme uitdagend kan zijn, maar we zijn hier om te ondersteunen en samen met het gezin op ontdekkingsreis te gaan. Onze ambulante systemische gezinsbegeleiding is speciaal ontworpen om het kind met autisme te helpen en het hele gezin te versterken. Ambulante systemische gezinsbegeleiding is als een spannend avontuur waarin we samen met het gezin op weg gaan om te begrijpen hoe autisme de wereld van het kind uniek maakt. We bekijken niet alleen de uitdagingen, maar ook de talenten en gaven die autisme met zich meebrengt.

Hoe ziet onze begeleiding eruit?

  • Individuele ondersteuning: We bieden jouw kind met autisme aangepaste begeleiding en zorgen ervoor dat ze de tools en vaardigheden leren om zich zo optimaal als mogelijk te ontwikkelen.
  • Ouder-kind samenwerking: We ondersteunen jou, als ouder, om een sterke en liefdevolle relatie met je kind op te bouwen en te begrijpen hoe je hun unieke behoeften kunt vervullen.
  • Gezinsgerichte benadering: We creëren een ondersteunende en begripvolle omgeving waar het hele gezin leert hoe ze als een team kunnen samenwerken.
  • Op maat gemaakte plannen: Geen enkel kind met autisme is hetzelfde, en we passen onze begeleiding aan de behoeften van jouw kind en gezin aan.

Samen gaan we op ontdekkingsreis en vinden we manieren om de wereld voor jouw kind met autisme helderder te maken.

Meer lezen…

Ambulante systemische begeleiding

Groepsbegeleiding Autisme 12 tot 16 jaar

Groepsbegeleiding    Autisme 8 tot 12 jaar

Logeren

Trainingen